Ra antik horisontell Reformact logo vertical
Utforska

Vi säljer inga bilar. Vi hjälper människor att förändra världen. Med strategi, kreativitet och digitala verktyg mobiliserar vi människor att göra saker som spelar roll på riktigt.

Kontakta oss

Människor vill engagera sig. Reform Act ser till att det händer.

Case

Fyll header smal

Stockholms stadsbibliotek: Läs högt!

Natur HSR 3

Håll Sverige Rent: Farväl fimpen!

Faktiskt header 7

SACO: Faktiskt

Våra tjänster

Services idea

Strategi

Oavsett om vi tar fram en blixtsnabb mobiliseringskampanj som reaktion på en omvärldshändelse eller utvecklar ett långsiktigt attitydförändrande projekt, börjar vi alltid med ett strategiskt arbete. Till vår hjälp har vi våra fyra C:n – context, cause, culture och concept – för att bygga rörelser som flyttar människor från ett ”jag” till ett ”vi”.

Services hmm

Kreativitet

Det är svårt att konkurrera med kränkta katter, syrliga tweets och raketuppskjutningar. Men det går. Genom att vara stringenta, modiga och oväntade hela vägen från idé till hantverk i Facebookannonser, film, kampanjsidor, koncept och grafiska identiteter får vi många fler än befintliga medlemmar och eldsjälar att agera.

Services nextstep

Mobilisering

Att skapa engagemang är en sak. Men att ta hand om det är en helt annan. Vi har både gedigen erfarenhet av att bygga folkrörelser och de digitala verktygen som behövs för att optimera engagemanget och hålla det vid liv.

Det traditionella engagemanget har mått bättre. Engagemanget i sig mår alldeles utmärkt.
För samtidigt som färre människor blir medlemmar i politiska partier, engagerar sig fler än någonsin i politiska frågor. Och samtidigt som insamlingsorganisationer kämpar med att behålla sina månadsgivare, lyckas influencers engagera sina följare i sociala frågor och dra in hundratusentals kronor genom mikrodonationer.

Det här är engagemangets kraft – när människor går från passiva konsumenter till aktiva medskapare av idéer, produkter och rörelser. För att överleva idag måste organisationer och företag vara experter på att se och härbärgera den här kraften och skapa upplevelser som bygger på engagemang. Annars kommer inga nya medlemmar, de existerande kunderna återvänder inte, och fansen hittar någon annan. Reform Act kan den här världen. Vi är en byrå som bygger och kanaliserar engagemang tillsammans med de organisationer och företag vi arbetar med.

Kort om hur vi jobbar
Vi strävar alltid efter att våra kampanjer ska vara enkla, meningsfulla och kul att engagera sig i. Två av tre är bra. Tre av tre är Nobelpris. Till vår hjälp använder vi en så kallad engagemangstrappa. I korthet går det ut på att vi tar fram aktiviteter och enheter som svarar på människors olika engagemangsgrad – från noll förkunskap till de mest frälsta. På så vis kan vi också leda människor uppför trappan utan att tvinga oss på eller kräva för mycket. Och i bästa fall göra det lätt, meningsfullt och kul att engagera sig.

Politik + teknik + kreativitet = sant
Vi jobbar med insamlingsorganisationer, fackförbund, NGO:s och företag. Det vill säga uppdragsgivare som på ett eller annat sätt berörs av politiska beslut. Det gör vi dels för att det är roligt, dels för att det är det vi är bäst på. Vi kan politik, vi kan kreativitet och vi har de tekniska verktygen. Och vi vet hur vi ska sammanföra de tre för att skapa förändring på riktigt.

Kontakta oss

Vill du jobba med oss? Eller vill du kanske jobba hos oss? Hör av dig direkt till vår byråchef Rebecca.

rebecca.duvemyr@reformact.se

+ 46 70 223 01 90