Reformstory logo horizontal Reformstory logo vertical
Utforska

Det mesta som betyder något har en engagerande berättelse i sig. För att nå fram, bryta igenom bruset, krävs en stark berättelse oavsett om ditt mål är förändring, prevention eller tillväxt. Reform Story skapar berättelser och ser till att de når fram till rätt person.


Kontakta oss

Berättelser med kraft att förändra

Case

Fastighetsmäklarna ABC 00004

Mäklarsamfundet: Fastighetsmäklarna ABC

I Phone XS Longscroll Mockup

LO: Makteliten

Våra tjänster

Services idea

New power at your service

Nå rätt beslutsfattare med rätt budskap och tajming. Vi har samlat många års erfarenhet av digital opinionsbildning och påverkan i ett erbjudande - Digital Public Affairs. Med hjälp av digitala strategier och verktyg hjälper dig att generera nya insikter, djupare engagemang och mer påverkan.

Services hmm

Väx snabbare

Använder du alla möjligheter för att nå dina mål? Hitta formeln för framgång med ett datadrivet och testorienterat arbetssätt. Utrusta dig med fler kommunikationsverktyg och insiktsgivande dashboards. Nå snabbare resultat och få fart på dina kampanjer med vår growth marketing-modell.

Services nextstep

En ny era för digitalt berättande

Det är ganska sannolikt att dina målgrupper både uppskattar att scrolla och visuell storytelling. Det är också sannolikt att du kommer att gilla vår scrollytelling-plattform. Gör långa och komplexa format till engagerande visuellt digitalt berättande. Eller gör en enkel interaktiv artikel eller mikrosajt. Oavsett så är det visuellt, mobilt, filmiskt och interaktivt. Digitalt berättande på en ny nivå!

Skaffa dig ett försprång
Att engagera, påverka och driva förändring kräver många färdigheter idag. Det är näst intill en omänsklig uppgift att alltid nå rätt personer med rätt budskap och rätt tajming till rätt kostnad. Det är helt enkelt för svårt för de flesta organisationer att hantera den digitala komplexiteten och tempot med tillgängliga resurser. Digital kommunikation har på flera sätt blivit övermänskligt. Det är därför vi tar hjälp av smart tech när vi genererar insikter, när vi skapar och aktiverar berättelser. Smart tech ger dig ett försprång.

Hur vi jobbar
Bra innehåll räcker inte. Innehåll måste också nå fram för att det ska bli bra kommunikation, det kräver tajming och smart aktivering. Det är därför vi har satt innehållsproducenter, strateger och mediespecialister i samma rum. Den nära integrationen mellan innehåll och aktivering ger våra uppdragsgivare bättre resultat, effektivare kampanjer och enklare samordning.

Reform Story skapar och sprider berättelser som driver förändring. Med hjälp av ett djupt kunnande inom digital strategi och innehållsutveckling toppat med smart tech och avancerade aktiveringsmetoder ser vi till att din berättelse når fram.

Kontakta oss

Vill du jobba med oss? Eller vill du kanske jobba hos oss? Hör av dig direkt till vår byråchef Fredrik.

fredrik.larsson@reformstory.se

+ 46 73 022 20 68