februari 15, 2022

Nya seniora rekryteringar till Reform Societys växande PA-team inom hälsa

Reform Society fortsätter att kraftigt expandera sin Hälsoaffär med nya kunder och uppdrag i såväl Sverige som Norden. Det rådgivande teamet förstärks nu med ytterligare två tunga rekryteringar.

Emma Henriksson är en välkänd profil i Hälsosverige, med en lång politisk karriär inom Kristdemokraterna med uppdrag bl.a. som ordförande i riksdagens Socialutskott och som partiets hälso- och sjukvårdspolitiska talesperson. Hon har ett flertal styrelseuppdrag för hälso- och sjukvårdsorganisationer samt idéburen sektor och avslutade innan årsskiftet uppdraget att ta fram en strategi för äldreomsorg för Sveriges Kommuner och Regioner.

”Samhällsutveckling i allmänhet och vårdutveckling i synnerhet är komplext och för att nå riktigt långt behöver vi samla kompetensen från patient, politik och profession. Jag ser fram emot att vara en del av hälsoteamet på Reform Society och bidra med de erfarenheter jag har från politik och civilsamhälle”, säger Emma Henriksson.

Från läkemedelsbolaget Janssen värvas Christina Karlsson, som har en lång karriär inom branschen och närmast kommer från rollen som Senior Public Affairs Manager. Hon har också haft flera viktiga uppdrag i branschorganisationen LIF.

”Det känns helt rätt att blir en del av vad jag vet är ett spjutspetsteam inom Hälsa och ett företag med stark värdegrund som tror på möjligheterna att fortsätta vässa svensk sjukvård. Jag ser fram emot att få bidra med mina perspektiv från bland annat kundsidan”, säger Christina Karlsson

”Reform Society har ett fantastiskt vasst team av rådgivare inom Hälsa och Pharma, och det ger avtryck i de kunder och uppdrag som söker sig till oss. Tillsammans driver vi reformer och förändring som verkligen gör skillnad för både patienter och profession. Med Emma och Christina ombord kan vi höja ambitionerna ytterligare”, säger byråchef Anna-Carin Windahl.