oktober 22, 2021

Reform Society i rekryteringsoffensiv – värvar tungt, ungt och brett

Reform Society inleder hösten med att rekrytera fyra nya konsulter för att stärka erbjudandet inom organisation, klimat/hållbarhet och hälsa. ”Vi behöver växa i alla affärsområden och erbjudanden” säger Anna-Carin Windahl, byråchef Reform Society

Sixten Frixon, mångårig kanslichef från Lärarförbundet och en av arkitekterna bakom bildandet av Unionen, värvas som seniorkonsult till byråns organisationsteam. Rekryteringen är en viktig förstärkning av byråns erbjudande inom organisationsutveckling och förändringsledning.

”Sixten är en av de mest erfarna ledarna i den fackliga sfären. Han kommer att bidra med stor kunskap om organisering, ledarskap och omställning, vilket är ett växande behov hos våra kunder. Vårt redan starka erbjudande för medlemsburna organisationer blir med Sixten ännu vassare”, säger Anna-Carin Windahl, byråchef Reform Society.

”Det är helt rätt steg för mig att komma till Reform Society. Detta blir en ny plattform för mig att fortsätta arbeta med viktiga frågor för medlemsorganisationer och andra idéburna organisationer. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter som ledare inom organisationsvärlden och erbjuda nya perspektiv som kan leda till fler affärer”, säger Sixten Frixon.

Reform Society har gjort ytterligare rekryteringar som kommer stärka upp inom klimat och hållbarhet, organisation och hälsa.

Byråns klimat- och hållbarhetserbjudande får förstärkning när Mikaela Kotschack Thurn rekryteras från Röda Korset. På Röda Korset var Mikaela opinionsstrateg med public affairsansvar. Mikaela var tidigare Isabella Lövins pressekreterare i Regeringskansliet och dessförinnan pressekreterare i Stockholms stadshus för klimat- och miljöborgarrådet Katarina Luhr. Mikaela ska bland annat arbeta med Reform Societys energikunder.

Till byråns hälsoteam värvas journalisten och patientföreträdaren, Kim Nilke Nordlund. Hon kommer senaste från rollen som generalsekreterare för Unga Reumatiker och har tidigare arbetat som journalist på bland annat TV4. Med sitt patientperspektiv och erfarenheter som journalist kommer hon att bidra med stor kunskap i projekt för byråns hälso- och läkemedelskunder.

Teodor Fridén ansluter som ny juniorkonsult på byrån. Teodor har nyligen tagit en masterexamen i politisk kommunikation vid Göteborgs Universitet. Under de senaste två åren har han vid sidan av studierna arbetat som studentmedarbetare på Reform Society.

”Det känns oerhört bra att få in ett nytt gäng med så stor kunskap och energi. Nu får vi in gedigen kompetens inom såväl hälsofrågor som klimat- och hållbarhet. Det är kompetenser som i stor utsträckning efterfrågas av våra kunder. Vi ser mycket positivt på hösten och 2022”, säger Anna-Carin Windahl.